Hoe werkt het?

In de Stresspraktijk ben je welkom voor counseling-gesprekken op afspraak.

Een individueel counseling-gesprek duurt 60 minuten. Een gezamenlijke sessie 90 minuten.

Behandeltraject van aanmelding tot afsluiting

Aanmelding:
Door je aan te melden bij Stresspraktijk, start je een behandeltraject waarbij we samen gaan werken aan het verminderen van je klachten en het behalen van jouw doelen wensen. Het behandeltraject is persoonlijk en wordt altijd volledig op jou hulpvraag afgestemd. Je bent altijd vrij om te stoppen met behandeling na een afspraak. 

Het proces begint met het inplannen van een eerste afspraak. Bij de bevestiging van deze afspraak ontvang je een behandelovereenkomst die je ingevuld meeneemt naar het eerste gesprek of terugstuurt via mail.  

Eerste afspraak:
In het eerste gesprek vindt ook de intake plaats en bespreken we jouw klachten en doelen. Aan de hand daarvan bespreken we welke behandelmethode(n) het beste aansluiten en hoe het plan van aanpak eruit ziet.

Start traject:
Daarna starten we met de behandeling waarbij je regelmatig terugkomt voor sessies (gemiddeld 6 tot 8 sessies). Tijdens deze sessies werken we aan het behalen van de gestelde doelen en zullen we oefeningen en technieken toepassen die specifiek zijn aan de gekozen behandelmethode. Het is belangrijk dat je buiten onze sessies oefent met de tools die je hebt geleerd, omdat dit de kans op succesvolle resultaten vergroot. Tijdens de sessies leer je vaardigheden en technieken die je kunt toepassen in je dagelijks leven. Maar om echt veranderingen te zien, is het belangrijk dat je deze vaardigheden en technieken ook daadwerkelijk toepast in situaties buiten de therapeutische sessies.

Evaluatie:
Elke vervolgafspraak starten we met hoe het gegaan is in de tussentijd om te bepalen of de behandeling succesvol is en of het behandelplan nog juist is of aanpassingen nodig heeft.

Afsluiting traject:Tot slot sluiten we de behandeling af. Hierbij evalueren we de doelen, bekijken of je klachten zijn verminderd en bespreken we een plan voor nazorg. Zo kun je verder bouwen op de geleerde vaardigheden en de behaalde resultaten behouden.

Contact:

Voor het maken van een afspraak of verdere info kun je een email sturen naar info@stresspraktijk.com of het contactformulier invullen.

Ook bellen of appen kan naar +31 6 18550356 

Tijdens afspraken staat mijn telefoon uit en kan het even duren voordat ik terugbel, spreek je de voicemail in dan wordt je eerder terug gebeld.

Als je een afspraak wilt maken, vermeld dan op welke dagen/dagdelen je kunt afspreken.

Tijdens de eerste afspraak wordt een plan van aanpak gemaakt en met jou besproken. Je zit nooit ergens aan vast en kunt per keer bekijken of je een vervolgafspraak wilt maken. 


De Stresspraktijk bevindt zich in Wijk en Aalburg en heeft 2 locaties:

Locatie Berbel Veth, Bloklandsingel 2, op de begane grond, parkeerplaatsen voor de deur.

Locatie Nathalie Verkouter, Maasdijk 54. Het huis staat buitendijks en heeft een oprit waar je mag parkeren. Je kunt ook voor het woonhuis op de dijk parkeren. Vanaf de oprit loop je om het huis heen, ga je links het trapje op en daar vind je de ingang aan de linkerkant. Email: info@stresspraktijk.com

KvK-nummer: 68012446


null

null