Businesspsycholoog voor TOP ondernemers

Ondernemen is TOP sport en vereist daarom een TOP conditie, zowel lichamelijk als mentaal. Wanneer je op deze vlakken minder lekker in je vel zit, beïnvloedt dit direct je prestaties en daarmee die van je onderneming!

Gelukkig ben je als ondernemer gewend om snel te schakelen en door te pakken. Je wilt zonder wachttijden geholpen worden en goed begrepen. Ik help je hier graag bij.

Met een helder plan van aanpak richten we ons samen op jou kernwaarden, gaan we alle mogelijkheden langs en bepalen we waar winst te behalen is. Privé en werk komen snel weer in balans, je hebt zin in de dag en in ondernemen en voelt je mentaal en lichamelijk weer sterk.

€ 1.000,- excl. BTW

Quick Scan

In een afspraak van 2,5 uur ga ik alle punten nalopen bij je om erachter te komen wat er wel en niet speelt en waar winst te behalen is. Zoals een ondernemer ooit tegen me zei “al ik een contract moet opstellen laat ik er een jurist naar kijken en als ik nu me niet helemaal TOP voel laat ik er jou als specialist naar kijken. Zo haal ik er altijd de beste mensen bij.”


Na de quick scan weet je wat je te doen staat, wat daarvoor nodig is voor je en wat je actiepunten zijn.

Besluit je na de Quick scan toch het volledige traject te willen doen omdat je ook bij je benodigde acties hulp en begeleiding wenst, dan verrekenen we de Quick scan met de kosten van een businesstraject.

€ 6.000,- excl. btw

Businesstraject 12 weken

Een traject van 12 weken, waarin we 1 op 1 werken aan je doelstellingen en hulpvraag. 

We starten met een eerste afspraak van 2,5 uur, met een uitgebreide intake waarbij de focus ligt op jouw waarden en competenties zodat we je hulpvraag en doelstelling heel duidelijk en scherp kunnen stellen.


Aan de hand daarvan maak ik het traject op maat voor jou gericht op persoonlijke winst. We gaan doen wat nodig is om je problemen op te lossen. We werken 1 op 1 bij mij in de praktijk (indien gewenst en mogelijk kunnen afspraken ook online plaatsvinden). Je krijgt op jou afgestemde interventies met opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt om het optimale uit je traject te halen. 

Onderdelen die daar altijd in komen zijn het goed leren voelen, dit leren her- en erkennen om jezelf te verbeteren en zeer goed te leren samenwerken met jezelf. Door jezelf te snappen creëer je mogelijkheden en heb je tools ter beschikking waarmee je je doelen kunt nastreven.

Als er trauma’s of belemmerende overtuigingen naar boven komen tijdens de sessies, gaan we die aanpakken met EMDR.


Tussentijds ben ik bereikbaar voor je, de lijntjes zijn kort want ik ben degene die je helpt en begeleidt en waar je de contacten mee hebt.